Rólunk

rolunk_01.jpg

rolunk_02.jpgA Szülőfórum.hu 2012. szeptemberében indította egyedülálló támogatási programját, melyben önkormányzati bölcsődék és óvodák vívhatnak meg a Hónap intézménye elismerésért. A díj nemcsak a dolgozói és szülői összefogást ismeri el, hanem olyan nyereménnyel gazdagítja az intézményt, mely hozzájárul az oda járó gyermekek testi-lelki-szellemi fejlődésének segítéséhez, valamint olyan élményekkel gazdagítja őket, melyek az intézmények és a szülők önerejéből sokszor nem elérhetőek a számukra.

rolunk_03.jpgMi, a Szülőfórum.hu dolgozói nap, mint nap azon fáradozunk, hogy a gyermekek számára a lehető legjobb, legszükségesebb eszközöket, szolgáltatásokat vonjuk be a havi felajánlásokba. Számunkra az a legfontosabb, hogy a havi díjátadókon önfeledten örülő, mosolygó gyermekarcok tekintsenek ránk.

Az elmúlt bő fél év eredményei önmagukért beszélnek:
531 intézmény vesz részt játékunkban, 29 intézménybe juttattuk el havi nyereményeinket.

rolunk_04.jpgA nyertes intézmények sópárnákkal, sólámpákkal, Dörmögő Dömötör újságokkal, mesekönyvekkel, társasjátékokkal, higiéniai csomagokkal, kültéri és beltéri játékokkal gazdagodtak. A gyermekek ellátogathattak játszóházakba, lovardába, kalandparkba, ahol egész életre szóló élményt szerezhettek. Az intézmények gyönyörű falfestményekkel szépíthették tovább belső tereiket, valamint kültéri fajátékokkal növelhették játékparkjukat.

rolunk_05.jpgA program kulcsa az összefogás, azonban azt tapasztaltuk, hogy vannak olyan intézmények, amelyekben nehezebben valósul meg közös cél elérése. Éppen ezért a Szülőfórum.hu bevezetett egy új játékot is, melyben az adott hónapban legalább 100 szavazatot elért intézmények között sorsol ki 20-25.000 forintos ajándékcsomagot. Ez a program is sikeresnek bizonyult, és mára már 4 intézménybe juttattunk el papír-írószer, kreatív- valamint higiéniai csomagokat!