Rendezzünk zsúrt!

Az óvodás korral tovább fejlődnek a társas kapcsolatok, a gyermekeknek egyre nagyobb igényük van a társakkal való együttlétre. Erre lehet kiváló alkalom egy-egy gyerekzsúr, ahol önfeledten játszhatnak egymással fiaink, lányaink.

Na azt már nem, gondolhatod magadban, hiszen azt sem tudod, hol legyen a zsúr, mit adj enni a siserehadnak, vagy hogyan kösd le a figyelmüket akár csak negyed órára is. Nem szabad kishitűnek lenni, nincs olyan dolog a világon, amit mi szülők meg ne tudnánk, meg ne akarnánk tenni a gyermekünkért. A mai kissé elanyagiasodott világunkban sajnos egyre inkább az dominál, hogy ki tudja drágább, fényesebb helyen tartani gyermeke születésnapi zsúrját, pedig a lényeg nyilván nem ez. A rohanó életmód miatt a kreativitás elveszett a szülőkből, tisztelet a kivételnek, már csak kevesen tartanak az otthonukban vagy a nagyi kertjében zsúrt, pedig ennél nincs is jobb. Igaz rengeteg munkát és időt igényel, hogy rendben felkészüljünk a nagy napra, és akkor még az aznapi felügyeletet is meg kell oldanunk, de megéri. A jókedvtől csillogó kicsiny szempárok megfelelő elégtételt nyújtanak majd a fáradozásokért, és milyen jó is lesz majd hallani, hogy még hetekkel később is a Te gyermeked zsúrjáról beszélnek az óvodában.

Gondoltál-e már arra, hogy akadálypályát építs gyermeked zsúrjára, ahol igazán kitombolhatják magukat a meghívottak? Ugye nem! Pedig nem kell hozzá más, mint néhány doboz, sok méter zsineg, egy két lepedő. De ugyanilyen könnyen varázsolhatsz tengerparti-party-t némi homok, lapát, vödör és kagyló segítségével.

A szülőfórum.hu csapata most abban próbál segítni Neked, hogyan tudod gyermeked születésnapját a lehető legkevesebb anyagi befektetéssel csodálatossá varázsolni. Kezdve a meghívók elkészítésétől, a megfelelő helyszín kiválasztásán, a témaválasztáson át, a játékok kitalálásáig. Ha már a Te gyermeked is nyaggatott azzal, hogy meghívná barátait, és eddig azért nem engedtél a mosolygó szemeknek, mert kételyeid támadtak, akkor ne habozz tovább, itt mindent megtalálsz, ami segíteni fog abban, hogy felejthetetlen napot varázsolj gyermeked életébe, és Te sem fogod megbánni.

Mindegy, hogy a szabadban tartanád, vagy éppen a lakásban, mindegy, hogy fiúnak vagy lánynak, most elkezdheted! Ha eddig nem mertél belevágni, eljött a Te időd!

Az alapokról

Zsúrok lányoknak

vissza>>>