Regisztrációs szabályzat

szülőfórum.hu

Regisztrációs Szabályzata

I        A regisztrációs szabályzat tartalma:

 1. A jelen regisztrációs szabályzat (Szabályzat) a Best System Media Group Kft. (H-1064 Budapest, Podmaniczky utca 57. II. 54.; a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett Szülőfórum (http://www.szuloforum.hu) weboldalon (Weboldal) elérhető információs társadalommal összefüggő szolgáltatások (Szolgáltatás) igénybevevője (Felhasználó vagy Hirdető) általi használatának feltételeit tartalmazza.
 2. A regisztráció kitöltését követően a Szolgáltatás használatának megkezdésével a Felhasználó elfogadja a regisztrációs szabályzat feltételeit. A Szolgáltató bármikor jogosult a feltételek egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról rövid felhívás formájában jelen oldalon tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően a Szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja a feltételek módosítását.

II       A regisztrációs szabályzat legfontosabb jellemzői és elemei:

 1. A Szolgáltatás meghatározott részeihez való hozzáférés regisztrációhoz kötött, kizárólag regisztrált Felhasználók:
  1. szavazhatnak az adott intézményre,
  2. követhetik nyomon a szavazás állását,
  3. jelentkezhetnek a kiválasztott álláshirdetésre,
  4. adhatják fel saját hirdetésüket az álláskereső rovatban,
  5. vehetnek részt sorsolásban,
  6. iratkozhatnak fel hírlevélre.
 2. A regisztráció folyamata a Szolgáltatás regisztrációs ívének valós adatokkal történő, megfelelő és hiánytalan kitöltésével indul (Adatvédelmi elvek). Ezt követően a Felhasználó az e-mail címére a Szolgáltató által elküldött visszaigazolásban lévő link útján vagy egyéb, a Szolgáltató által meghatározott módon aktiválhatja regisztrációját.
 3. A Felhasználó regisztrációjának feltétele a jelen Szabályzat elfogadásának külön megerősítése. A Felhasználó a regisztráció során külön megerősíti, hogy hozzájárul ahhoz, hogy őt a Szolgáltató közvetlen üzletszerzés céljából megkeresse a Felhasználó által megadott elektronikus elérhetőségeken (eDM).
 4. A regisztrációs szabályzat célja, hogy a különböző források adataiból összegyűjtve, rendszerezve és szemlézve segítse a Felhasználókat a nekik szóló információk megtalálásában. Ezen célból lehetőséget nyújt, hogy felhasználói
  1. szavazhassanak a nekik megfelelő intézményekre (Játékszabályzat),
  2. majd nyomon követhessék a szavazás állását (Játékszabályzat),
  3. kereshessenek az álláshirdetésekből képzett adatbázisában, és egyes külön jelzett ajánlatokra akár online, azonnal jelentkezni tudjanak a hirdetést feladó link rákattintásával (Felhasználási feltételek),
  4. feladhassák saját hirdetésüket az álláskeresők rovatában (Felhasználási feltételek),
  5. biztosított a Szolgáltató által szervezett sorsoláson való részvétel (Játékszabályzat),
  6. a regisztrált Felhasználó feliratkozhat Hírlevél fogadására. Regisztrációt követően beállíthatja azokat a szempontokat, amelyek alapján szeretné kapni a Hírlevelet meghatározva, hogy milyen formában és időközönként érkezzen. A Hírlevélre történő feliratkozással a Felhasználó egyidejűleg beleegyezik abba, hogy részére a Hírlevélben reklámajánlatok kerüljenek megküldésre. (Felhasználási feltételek),

III     A regisztráció megszűnése:

 1. Amennyiben a Felhasználó megszegi a jelen Szerződés feltételeit, a Szolgáltató törli a regisztrációt valamennyi a felhasználói személyes nyitóoldalon eszközölt beállításait, a Felhasználói tartalommal együtt.
 2. A regisztráció azonnali hatállyal megszűnik továbbá a Szolgáltatás megszüntetésével, illetve a Felhasználó önkéntes regisztrációtörlés kérésével, a regisztráció törlésekor.

IV     Egyéb rendelkezések a felhasználók személyes adatainak kezeléséről, a Szolgáltatás igénybe vevéséről, és a játékszabályzat működéséről az Adatkezelési tájékoztató, a Felhasználási feltételek, és a Játékszabályzat rendelkezik.

Budapest, 2012. június 18.

vissza>>>