Programajánló-ovi

Itt a hétvége, itt a szünet! Ilyenkor mindenkiben felmerül milyen programokkal is tegye teljesebbé gyermeke szabadidejét. Mindenkinek megvannak a kedvenc helyei, ahová szívesen megy gyermekével, biztosan Neked is. Sokszor eszünkbe sem jut, hogy a jól megszokott helyett esetleg valami újat keressünk, újat próbáljunk ki. A programválasztásnál nem igaz a mondás, mely szerint járt utat, járatlanért el ne hagyj!

A művelődési házak, színházak, szabadtéri parkok ontják magukból a jobbnál jobb lehetőségeket minden korosztály számára. Néha csalódunk ugyan, és nem azt kapjuk, amit remélünk, de könnyen lemaradhatunk egy-egy értékes programról, ha félünk az újtól. Az is igaz, hogy nehéz hozzájutni a lakóhelyünktől távolabbi művelődési házak programjaihoz, sokszor azt sem tudjuk, hol keressük őket. Most már azonban tudod, itt a szülőfórum.hu oldalain bölcsődés kortól, nagyiskolás korig megtalálod az éppen aktuális programokat. Legyen az beltéri, vagy kültéri, fővárosi vagy vidéki, színházi vagy játszóházi, a lényeg, hogy nekik szól! 

A programok mellett igyekszünk összeszedni azokat a pályázatokat is, melyeket kifejezetten óvodás korú gyermekek számára írtak ki. Szülőként ezekről a legtöbbször nem is tudunk, nincs olyan hely, ahol ezek között böngészhetünk, pedig folyton alkotó gyermekünk a családi elismerésen túl, akár értékes nyereményeket is bezsebelhet, ha elég szemfüles vagy. Ha kisfiad, kislányod szépen rajzol, élénk a képzelőereje, akkor ezeket az oldalakat semmiképpen ne hagyd ki. 

Tudtad-e például, hogy a Balatontól nem messze igazi western világba csöppenhetsz, ahol gyermeked „aranyat moshat”, lovagolhat vagy íjászkodhat. Arról hallottál-e már, hogy Nőtincsen betekintést nyerhetsz a Sehol szigetre, ahol Pán Péter lakik az elveszett gyerekekkel. Nyáron és hétvégén mindig sokkal egyszerűbb dolgunk van, hiszen ilyenkor a programszervezők is aktívabbak, több a lehetőség, télen és hétköznap csak sokat keresgélve találhatunk megfelelő programot. Hogy Te és a gyermeked ne maradjon le semmi jóról, rendszeresen térj vissza oldalainkra, hiszen a programok és pályázatok folyamatosan frissülnek.

Hétköznapra Budapesten

Hétköznapra Budapesten kívül

Hétvégére Budapesten

Hétvégére Budapesten kívül

vissza>>>