Májusi nyeremény "Nógrád megye"

Nyerd meg az egész napos kalandot a nőtincsi Seholsziget Élménypark felajánlásával!

Nógrád megyében, Nőtincs faluban található a Seholsziget Élménypark.
2003-ban töretlen lelkesedéssel kezdtük megvalósítani célunkat, mely immáron közel 10 éve éltet bennünket. Egy olyan helyet álmodtunk meg és hoztunk létre, ahol a boldog gyermek és a harmonikus család kiteljesedhet. Festői környezetben, a természetességre törekedve várja a park az élményre vágyó közönséget. A gyermekek világára koncentrálva játszótereink minden korosztály számára ideálisak. Megismerhetik itt a kicsik az állatok világát, a népszokásokat és a természet szépségeit.

seholsziget14.jpg


Ha egy család meglátogat minket, parkunk kis csapata azon dolgozik, hogy kellemes légkör fogadja őket, a kikapcsolódás pedig gondtalan legyen. Az óvodások a labirintus játszótér útvesztőiben próbára tehetik tájékozódási képességeiket, a csikó játszótéren pedig lovakkal kapcsolatos élményeiket játszatják el. Erdei játszóterünk látogatása során a kosárhinták kényelmét élvezve a madárcsicsergés hangjai színesítik a napot. Egy átlagos hétköznapon is jól érezhetik magukat a látogatók, hiszen a Seholsziget az év minden napján tárt kapukkal várja vendégeit. Állatsimogatónk bemutatja a ház körüli kis és nagy állatok világát, de különleges példányaink a madaraktól az emlősökig érdekesek lehetnek. A madártan ösvényen túrázva élvezhetjük a természet nyugtató hatását.

A parkon belül épült Sólyomszem Lovarda szakemberi kicsi kortól állnak a lovaglás szerelmeseinek rendelkezésére. Lovas iskola vagy bértartás érdekli? Netán meg szeretne tanulni lovagolni Ön vagy gyermeke? Látogasson el hozzánk! Szálláshelyeink szintén egyedülállóak. A Postakocsi Vendégház, Csillagfény Táborunk, a Finn Farönk házak vagy éppen az Indián Tipik egyedi szállásformák, és több napra is szívesen várunk csoportokat, családokat. Helyszínt tudunk biztosítani családi eseményeknek, rendezvényeknek is. Esküvőket, születésnapokat, vagy akár csoportos bográcsozást is elképzelhetnek itt, mi segítünk a megszervezésben és a lebonyolításban. Nyári táboraink során pedig a kézműves programok, a lovaglás, az indiánok világa, és egyéb érdekes témák kerülnek előtérbe.

A Seholsziget Élménypark egy szigetnyi varázslat, egy szigetnyi élmény.

Bővebb információt talál honlapunkon: www.seszi.hu , de megtalál minket a Facebookon is.