Májusi nyeremény

Nyerd meg az értékes LEGO® DUPLO® készleteket!

Érdekességek a LEGO® DUPLO® -ról:

"A LEGO® DUPLO® termékeket gyártás közben nyolc óránként ellenőrzik, hogy biztosítsák, minden egyes darab megfeleljen a mi minőségi szabványainknak."

"A LEGO® DUPLO® építőelemet azért hívjuk DUPLO®-nak, mert a méretei éppen duplája a LEGO® rendszer építőelem méreteinek, és ezért 100%-ban felcserélhetők?"

"a LEGO DUPLO-t 1969-ben fejlesztették ki a „Nagy építőelemek a kis kezekben” gondolat jegyében. 1969 óta mintegy 12 milliárd LEGO® DUPLO® építőelemet gyártottak."

"A toronyépítés és a torony ledöntése világszerte a gyerekek kedvenc időtöltésének egyike?
Az osztályozás, a rendezés, az összehasonlítás és a mintázatok kialakítása fontos része a bennünket körülvevő világ megértésének – pontosan ezt teszik a gyermekek, amikor a LEGO® DUPLO®-val játszanak."

duplo_logo.png

"A LEGO® DUPLO® elemeket több mint 1000-szer egymásba építheted, és mégis megtartja ugyanazt az összetartó erőt?"

"A LEGO® kockáidat enyhe mosószeres, 40 fokos meleg vízben kézzel tisztíthatod meg?
Minél inkább élvezettel végzünk valamit, annál többet tanulunk abból a bizonyos tevékenységből?"

"Amikor a gyerekek a LEGO® DUPLO®-val játszanak, matematikai képességeiket és szókincsüket fejlesztik – például hosszabb mint, magasabb mint, kisebb mint – kerek, szögletes, stb."

"A LEGO® DUPLO® építőelemet azért hívjuk DUPLO®-nak, mert a méretei éppen duplája a LEGO® rendszer építőelem méreteinek, és ezért 100%-ban felcserélhetők?

"A LEGO® DUPLO® az iskoláskor előtti, apró kezű, de óriási képzelőerejű, 1½ - 5 éves gyermekeknek készült játék. A DUPLO® elemek mérete kétszerese a normál LEGO® elemek méretének, így nagyszerű kezdete lehet egy gyermek építői karrierjének. A DUPLO® lényege, hogy lehetőséget adjon a gyermekeknek az építésre, az alkotásra és a fejlődésre, miközben rengeteg játéklehetőség felfedezésére nyílik alkalma."

"Tudtad, hogy a LEGO® DUPLO® 15 kg nyomásnak képes ellenállni? Vagy azt, hogy a DUPLO® tárolódobozt úgy tervezték, hogy ne törjön össze, ha gyermeked felmászik rá?"