Júniusi nyeremény "Nógrád megye"

Nyerd meg a Dörmögő Dömötör és Garfield magazin ajándékcsomagot a Drize Kiadói Kft. felajánlásával!

A Dörmögő Dömötör

A Dörmögő Dömötör c. kulturális gyereklap 1957 januárjában indult útjára Ifjúsági Lapkiadó Vállalat gondozásában.

ddbanner.jpgNépszerűségét az eltelt évtizedek alatt sikerült megőriznie, így még napjainkban is a legkisebbek egyik legnagyobb és legnépszerűbb lapjának számít. A gyerekek igényes és színvonalas szórakoztatásáról a magyar tulajdonban lévő Drize Kiadói Kft. szerkesztő- és szerzőgárdája gondoskodik.

Ezt a tartalmat mindig is az olvasók életkora határozta meg. Mesék, versek, mondókák, barkács- színező anyagok, játékok, fejtörők és pályázatok szerepelnek a kínálatban. Mert ötvenegynéhány év alatt nagyot változott ugyan a világ, de a Meseországban nem sok változást hozott.

Mindig is az volt az álláspontunk, hogy minden generációnak joga van a saját gyermekkorához.

A Dörmögő Dömötör azon fáradozik, hogy pozitív szemléletmódot sugalljon a mostani gyerekeknek is, ahogy ezt tette a mostani nagyszülők, és szülők idejében is. Ez a célkitűzés három pilléren áll: a vidámság, a család szeretete és a természet megóvása.

Megjelenik minden hónap elején.

Garfield magazin

A lusta, narancssárga macska, Garfield magazin formában már 1990 óta szórakoztatja a magyar tizenéves olvasókat. Garfield egy kertvárosi házban él agglegény gazdájával és Ubul nevű kutyájával, és a macskákra jellemző felsőbbrendűséggel kommentálja a körülötte zajló eseményeket. Ami leginkább figyelmének középpontjában áll: az evés és az alvás. Igazi mai macska, aki egerészni nem hajlandó, viszont tudja, mit kezdjen a gazda számítógépének egerével. A Garfield magazin az új és klasszikus képsorok mellett más képregény sorozatokból is rendszeresen közöl ízelítőt, továbbá nagy népszerűségnek örvendenek a lapban közölt poszterek és rejtvények. Megjelenik minden hónap elején.

garf_febr_b1.jpg